Selitveni servis

Vrhunski selitveni servis


Naša protikorupcijska politika ter politika za preprečevanje podkupovanja nas obvezuje, da poslujemo v skladu z najstrožjimi etičnimi merili. Skrbno čuvamo vse osebne podatke naših stran. Svoje znanje nenehno izpopolnjujemo. Čeprav smo v svojih načrtih in podvigih daljnosežni, vsako potezko načrtujemo do potankosti. Jasno nam je, da ravno podrobnosti odločajo o odličnosti, zato ničesar, niti najmanjših malenkosti, ne prepuščamo naključju.


OSTALE STORITVE


  • Z vami se pred začetkom dela temeljito pogovorimo, določimo cilje in natančno opredelimo posamezne korake
  • Storitve prilagodimo vašim željam in potrebam
  • Selitve, relokacije in ostale storitve s svojo strokovno usposobljeno ekipo opravimo skrbno in skladno s pravili najboljših praks
  • Selitve in ostali storitve opravimo celovito – od priprav do zaključka

Mednarodne selitve


Vsebina storitve

Več

Relokacije


Selitev več kot le premik osebnih stvari, je menjava okolja in načina življenja. Mi smo tu, da vam to olajšamo.

Več

Selitve pisarn


Poleg selitve po Sloveniji smo se že od samega začetka specializirali tudi za mednarodne selitve. Opravljamo mednarodne selitve po Evrope in ostalem svetu, tudi selitve v Avstralijo, ZDa, Kanado, na Novo Zelandijo. Smo strokonvjaki na področju relokacij – pomagamo vam preseliti ne le imetje, temveč celotno življenje.

Več informacij

POSLANSTVO


Zavedamo se, da poslujemo na občutljivem in pomembnem področju. Zato nam ni dovolj, da smo na področju selitvenih servisov dobri; prizadevamo si, da ostajamo vrhunski. Dasmo pri tem uspešni, potrjujejo naša članstva v uglednih mednarodnih združenjih selitvenih podjetij FIDI in IAM. Smo tudi edini selitveni servis v Sloveniji s prestižnim mednarodnim certifikatom kakovosti FAIM.


VAM LAHKO KAKO POMAGAMO?


Pošljite nam vaše povpraševanje in v najkrajšem času vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.


Kontakt


  • Vatovec d.o.o.
    Čufarjeva 5
    SI-1000 Ljubljana

  • 01 430 13 40