Selitvena embalaža

Izredno pomembno pri selitvi je, kako in v kakšni selitveni embalaži so stvari spakirane. Zlasti od tega je namreč odvisno, ali bodo varno in brez poškodb prispele na cilj.

Naša selitvena embalaža je skladna z mednarodnimi standardi, na našem trgu jo uporabljamo le mi. Za selitev računalnikov, dokumentov, fasciklov, spisov, knjig in pisarniškega materiala uporabljamo posebne selitvene zaboje iz najkakovostnejše plastike s pokrovi.


Glavne prednosti plastičnih selitvenih zabojev:

  • prihranek časa
  • varnost pred poškodbami
  • varovanje tajnosti dokumentacije
  • preprosto in učinkovito označevanje
  • možnost dodatnega zavarovanja s plombiranjem
  • preprosta uporaba

 

Občutljive predmete, kot so kristal, steklo in keramika, varno spravimo v prav za to narejene trdne plastične kovčke. Dragocene umetniške slike, starine in lestence po potrebi zavarujemo v lesenih zabojih, izdelanih po meri.

Vaše obleke lahko preselimo na obešalnikih in v embalaži, ki zagotovi, da vam jih ob prihodu na cilj ni treba likati ali dajati v čistilnico.

Če želite določene predmete spakirati sami, vam predhodno dostavimo vso potrebno embalažo. Selitveno embalažo pri nas lahko kupite ali najamete. Pred prevozom preverimo, ali so vse stvari varno spakirane, šele nato jih naložimo in odpremimo v vaš novi dom.

 

Prodaja in najem selitvene embalaže

Če se želite preseliti v lastni režiji ali sami spakirati svoje stvari, vam nudimo pester izbor profesionalne selitvene embalaže ter raznovrstnih kartonskih škatel. Selitveno embalažo lahko kupite ali najamete.

Na razpolago imate raznovrstno embalažo za različno uporabo pri selitvi: kartonske škatle za knjige, standardne kartonske škatle, standardne škatle dvojne višine, kartonske škatle za viseča oblačila, kartonske škatle za vzmetnice, kartonske škatle za slike in ogledala, pakirni selitveni material za krožnike ter kozarce in steklenice, močan samolepilni trak, ovojni papir, mehurčkasto folijo itd.