Osebne selitve

Ljudje smo na svoje osebne stvari navezani. Ker nam veliko pomenijo, jih neradi zaupamo vsakomur. Selitev z ene lokacije na drugo zahteva specifično znanje, dobro logistiko in ustrezno opremo. Če je selitev opravljena površno, lahko povzroči veliko stresa, slabe volje, pa tudi škode.

Strokovno usposobljena ekipa in dolgoletne izkušnje našega selitvenega servisa sta jamstvo, da bodo tudi vaši dragoceni in občutljivi predmeti preseljeni profesionalno in brez zapletov.


Zakaj za osebno selitev izbrati Selitveni servis Vatovec?

 

Skrbno načrtovanje selitve
Naš selitveni servis ima dolgoletne, raznolike izkušnje z mednarodnimi in lokalnimi selitvami. Vsako selitev skupaj z vami vnaprej skrbno predvidimo. Prisluhnemo vašim željam in vas seznanimo s celotnim postopkom selitve. Ker ničesar ne prepuščamo naključju in poskrbimo za vse podrobnosti, si vi lahko oddahnete.
Profesionalno pakiranje in selitvena embalaža
Izredno pomembno pri selitvi je, kako in v kakšni embalaži so stvari shranjene. Zlasti od tega je namreč odvisno, ali bodo selitveni predmeti varno in brez poškodb prispeli na cilj. Občutljive predmete, kot so kristal, steklo in keramika, varno spravimo v prav za to narejene trdne plastične kovčke. Dragocene umetniške slike, starine in lestence po potrebi zavarujemo v zabojih, izdelanih po meri.

Vaše obleke lahko preselimo na obešalnikih in v selitveni embalaži, ki zagotovi, da vam jih ob prihodu na cilj ni potrebno likati ali dajati v čistilnico.

Če želite določene predmete spakirati sami, vam predhodno dostavimo vso potrebno embalažo. Pred prevozom preverimo, ali so vse stvari varno spakirane, šele nato jih naložimo in odpremimo v vaš novi dom.

Prodaja in najem selitvene embalaže
Če se želite preseliti v lastni režiji ali sami spakirati svoje stvari, vam nudimo pester izbor profesionalne selitvene embalaže. Na razpolago imate raznovrstno embalažo. Npr.: selitvene kartonske škatle za knjige, selitvene kartonske škatle standardne velikosti, standardne selitvene škatle dvojne višine, selitvene kartonske škatle za viseča oblačila, slike itd.

Po predhodnem plačilu lahko selitveno embalažo prevzamete v našem skladišču ali vam jo dostavimo na dom. Selitveno embalažo lahko kupite ali najamete.

Skladiščenje
Če se želite v svojem domu namestiti postopoma in v miru, vam zaradi lažje organizacije del opreme in vaših osebnih stvari lahko skladiščimo. Na voljo imate kratkoročno ali dolgoročno skladiščenje v našem varovanem skladišču, ki je zavarovano proti požaru in vlomu ter povezano z varnostnim centrom.
Selitveno dvigalo
Stanujete v višjem nadstropju stavbe brez dvigala? Imate predmete, ki bi se pri selitvi znotraj stavbe poškodovali? So v vaši stavbi hodniki ozki in ne veste, kako varno preseliti večje predmete? V našem selitvenem servisu imamo rešitev tudi za tovrstne situacije. Naša strokovna selitvena ekipa s pomočjo zunanjih selitvenih dvigal poskrbi, da so še tako zahtevni predmeti varno preseljeni v vaš novi dom. Za selitve iz prvega nadstropja uporabljamo malo prenosno selitveno dvigalo, za transport stvari v višja nadstropja pa selitveno dvigalo na tovornjaku, primerno za dvig do višine 27 m (do približno osmega ali devetega nadstropja)
Zavarovanje selitvenih stvari
Ker pri svojem delu predvidimo vse podrobnosti, izjemno redko pride do poškodb ali izgub selitvenih predmetov zaradi naših napak. Vedno pa se lahko zgodijo nepričakovani dogodki in nepredvidljive nesreče, zato ničesar ne prepuščamo naključju.

Svojo odgovornost smo zavarovali pri zavarovalnici, vendar je to zavarovanje omejeno in morda ne bo v celoti pokrilo nastale škode. Zato vam priporočamo sklenitev selitvenega zavarovanja, s katerim si v primeru nevšečnosti zagotovite celotno povrnitev nastale škode. Vaši predmeti bodo tako zavarovani med celotnim potekom pakiranja, prevoza in dostave.

 

Za več informacij in natančnejši dogovor nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje.